Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul de carte Gaudeamus din Piața Unirii și-a deschis porțile


 

Aflat la cea de-a 9-a ediție, azi și-a deschis din nou porțile la Oradea cel mai important târg de carte din România, Târgul Gaudeamus. Evenimentul se desfășoară în Piața Unirii și este organizat de către Radio România și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus a fost marcată de către viceprimarul municipiului Oradea, Antonia Nica, alături de Bogdan Roșca, manager general al Radio Cluj și de istoricul Constantin Liviu Demeter, președintele de onoare al acestei ediții.
În timp ce Bogdan Roșca a evidențiat importanța acestui eveniment și a apreciat efortul și susținerea administrației locale în organizarea evenimentului, viceprimarul Antonia Nica a pus accentul pe importanța cuvântului scris și schimbările în bine al acestuia asupra fiecărui om. „Bine ați venit din nou la Oradea, orașul în care vrem să credem că nu doar se
construiește mult, ci se și citește mult. Găzduim din nou, cu mare drag, Târgul de carte Gaudeamus, organizat de către Radio România și partenerii săi, pentru că noi încă mai credem în carte, credem în cuvântul scris și ne place să savurăm mirosul hârtiei și al tiparului, spre împlinirea inimii și a minții, spre creșterea pe multiple planuri a individului, pentru a-și descoperi varianta sa cea mai bună.
Vă doresc să aveți o ședere plăcută la Oradea, să aveți vânzări bune de carte, dar, mai ales, să ne bucurăm încă o dată, împreună, cu toții, de ceea ce cuvântul scris și gândul așezat pe hârtie poate provoca și poate schimba în bine viețile noastre”, a menționat viceprimarul Antonia Nica.
Ediția orădeană din acest an a târgului este una specială: ea se desfășoară pe o suprafață de peste 600 mp, cea mai mare de până acum, fiind prezente peste 50 de branduri reunite în 45 de standuri, printre care figurează cele mai prestigioase edituri și agenții de difuzare de carte românească și străină. Oferta editorială este completată cu o generoasă selecție de jocuri educative și muzică de calitate.

www.oradea.ro

Târgul va fi deschis zilnic în perioada 10 – 14 mai, între orele 10.00 și 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *