Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul de primăvară al locurilor de muncă, ediția a V-a, la Lotus Center


Piața forței de muncă este într-o continuă dezvoltare.

În ultimii ani, investițiile din parcurile industriale din Oradea, dar și din judetul Bihor, au atras nume sonore din întreaga lume. Dezvoltarea locală a acestor companii multinaționale, dar și a celor cu specific local sau regional, depinde, în mare măsură de resursa umană. An de an, campaniile de recrutare s-au diversificat și dezvoltat, iar lupta împotriva șomajului s-a accentuat.

Continuăm să dăm soluții pe piața forței de muncă din Oradea și judetul Bihor, oferind oportunitatea ca viitorii angajati să se întâlnească față-n față cu  angajatorii, într-un cadru organizat, intens promovat si desfasurat sub emblema Targului locurilor de munca si al formarii profesionale Bihor, un eveniment realizat in parteneriat cu AJOFM Bihor.

Targul ofera posibilitatea tuturor companiilor din Oradea si judetul Bihor, mici sau mari, sa ofere, sa caute, sa recruteze, sa angajeze, sa comunice, sa interactioneze cu persoanele interesate de un loc de munca – someri, absolventi sau persoane in cautarea unei noi oportunitati in cariera.

Primul targ al anului expune oferta celor mai importante companii din Oradea, vineri si sâmbăta, 9 și 10 februarie, începând cu ora 10, la LOTUS CENTER, accesul celor interesati este liber, după înscrierea în prealabil pe listele  standului AJOFM Bihor.

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI AL FORMĂRII PROFESIONALE ajunge la ediția a V-a și propune câteva sute de locuri de muncă vacante, dar si zeci de cursuri de formare profesională. Până acum, un număr de 15 mari companii și-au anunțat prezența la eveniment.

Domeniile de activitate în care se caută personal sunt diverse: de la industria automotive până la servicii turistice. Printre firmele dispuse sa recruteze se regasesc fabrici cu renume din Parcul Industrial Oradea, hypermarket-uri, firme de transport, constructii, telefonie mobilă, respectiv turism. Sunt disponibile locuri de muncă atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare.

Asemeni ediției precedente, târgul oferă peste 500 de locuri de muncă și peste 50 de cursuri de formare profesională, acreditate.

Cele 15 mari companii oferă 520 de locuri de muncă, dintre care 310 pentru persoane cu studii medii, 130 pentru persoane cu studii superioare și 80 pentru persoane cu studii de scoala generala sau fără studii.

Patru dintre firmele prezente pun la dispoziție minimum 60 de posturi, fiecare.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu AJOFM Bihor.

Mihai Dacin, Top Press

*

Un grup de deținuți aflați în perioada premergătoare punerii în libertate, au participat la „Târgul locurilor de muncă”, organizat deTop Press în parteneriat cu AJOFM Bihor, la Lotus Center Oradea, în zona Carrefour.

Acest gen de acțiuni, sunt modalități practice de mediere între angajatori şi persoanele aflate în detenție, și au ca scop creșterea șanselor de angajare după punerea în libertate precum și familiarizarea deținuților cu specificul angajării pe piața forței de muncă.

Adina Bârda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *