Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul Toamnei la Beiuș, ediția a II-a


Consiliul Județean Bihor devine partener al municipalității din Beiuș în organizarea unei noi ediții a evenimentului ,,Târgul Toamnei la Beiuș”.

Vineri, începând cu ora 12, Sala de ședințe a Consiliului Local va fi gazda unei dezbateri privind dezvoltarea infrastructurii sistemului de gaz. Acest eveniment va fi primul dintr-o serie de întâlniri de lucru inițiate de conducerea instituției noastre cu conducătorii UAT-urilor, având menirea de a aduce soluții concrete referitoare la dezvoltarea alimentării cu gaze naturale a județului Bihor. Aceeași sală de ședințe va fi gazda lansării de carte ,,Bihorenii la Marea Unire”, volum semnat de Maria Vaida, de la ora 16.

Desigur, pe parcursul celor trei zile de evenimente, accentul va fi pus pe derularea programelor cultural-artistice și pe târgul cu produse ale agricultorilor din Țara Beiușului, ce vor avea loc sâmbătă și duminică. Deschiderea oficială este programată pentru sâmbătă ora 10, pe platoul din fața Vânătorului de Munte. În preajma aceluiași loc este pregătit un parc de joacă pentru cei mici (sâmbătă între orele 11-16, iar duminică în intervalul 11 – 17).

Duminică, începând cu ora 10 se va desfășura slujba de la Biserica din Belejeni, monument istoric de categoria B, un element important al potențialului turistic al Țării Beiușului.

Adrian Simon, Purtător de cuvânt al C.J. Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *