Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Din toamnă, tineri jucători, componenți ai echipei de baschet CSM CSU Oradea


Sergiu Pop și Darius Meluț au semnat angajamentele cu CSM CSU Oradea, având valabilitate pentru sezonul competițional 2017/2018.

Cei doi sportivi sunt baschetbaliști formați la Oradea, în cadrul LPS Bihorul, de profesoana Valeria Scheiner.

În vârstă de 26 ani, înalt de 1.98 metri, Sergiu Pop este un jucător ce poate să acopere mai multe poziții. El s-a dovedit a fi un component deosebit de util al echipei orădene în ultimii ani, datorită faptului că a acoperit de fiecare dată pentru colegii săi, lucru deosebit de important în special la antrenamente.

Pe parcursul sezonului precedent, Sergiu Pop a avut nouă prezențe în Liga Națională, cu medii statistice de 0.8 puncte și 0.6 recuperări în aproximativ două minute pe partidă pentru 1.0 la eficiență.

Va fi cel de-al VII-lea sezon alături de CSM Oradea, pentru jucătorul născut în anul 1991.

În vârstă de 18 ani, recent împliniți, Darius Meluț este un tânăr baschetbalist orădean. El măsoară 1,92 metri și evoluează la pozițiile 2-3. De notat că pe parcursul sezonului 2016/17, Darius a participat la o serie de antrenamente alături de prima echipă, atunci când efectivul de jucători al CSM-ului a fost serios subțiat de accidentări.

Meluț a jucat în sezonul 2016/17 în trei competiții. Este vorba despre Liga 1 masculin – sateliți, pentru CSM CSU 2 Oradea, respectiv U20 și U18 masculin, pentru LPS Bihorul Oradea.

Va fi primul sezon în care Darius Meluț este component cu normă întreagă al primei echipe. El este un jucător care se potrivește regulii jucătorului tânăr autohton (sub 23 ani).

În prezent lotul cuprinde 12 jucători. Efectivul va fi completat cu încă un jucător, cel mai probabil străin.

Adrian Micinic, CSM Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *