Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Tinerii înotători ai Clubului Crișul Oradea au rezultate foarte bune în Ungaria


Tinerii înotători de la clubul Crișul Oradea, pregătiți de Remus Alin Oros au obținut rezultate foarte bune la întrecerile Cupei Primăverii, care s-au desfășurat în Ungaria, la Hodmezovasarhely.

Sportivii orădeni au cucerit 26 de medalii, dintre care 13 au fost de aur, 10 de argint și 3 de bronz. Principalii performeri au fost Ștefan Duca, Anastasia Bako și Takacs Dominik.

Din nou, talentatul sportiv Ștefan Duca a câștigat aproape tot ce se putea câștiga. Astfel, acesta s-a situat pe primul loc și și-a adjudecat medaliile de aur în probele de 100 m fluture, 100 m liber, 100 m spate, 50 m spate, 50 m liber și 50 m fluture. Pe lângă acestea, Ștefan a mai obținut și medalia de argint în cadrul probei de 100 m bras.

La rândul ei, Anastasia Bako a cucerit patru medalii de aur, la 100 m bras, 50 m bras, 100 m crawl și 50 m fluture, dar și două de argint, la 50 m liber și 100 m fluture.

Takacs Dominik a avut cinci clasări pe podium, două pe primul loc, la 100 m fluture și 50 m spate și trei pe poziția a II-a, la 100 m liber, 50 m fluture și 50 m liber.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *