Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Titus Nicoară a reziliat contractul și a plecat de la CSM CSU Oradea


Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a încheiat colaborarea cu Titus Nicoară. După cum precizează clubul bihorean, pe site-ul oficial, „cele două părți au convenit pentru terminarea contractului de comun acord, clauza de reziliere fiind semnată în cursul zilei de duminică”.

Astfel, se încheie cea de-a treia perioadă de colaborare între CSM Oradea și Titus Nicoară. Primele două s-au consemnat între 2003 și 2007, respectiv între 2013 și 2014.

Titus Nicoară își va continua activitatea la o altă echipă din Liga Națională a României. Pe această cale conducerea CSM Oradea îi mulțumește jucătorului pentru contribuție, efortul depus și îi urează mult succes în continuarea activității”, se mai arată pe site-ul clubului bihorean.

Nicoară va ajunge astfel la echipa din Pitești, după ce nu a fost de acord cu reducerea contractuală propusă la Oradea, de conducerea CSM-ului.

Pe de altă parte, clubul orădean a ajuns la un acord cu jucătorul Bogdan Țâbârnă pentru continuarea colaborării. Cele două părți au semnat un nou contract, acesta urmând să aibă valabilitate pentru încă două sezoane.

În vârstă de 26 ani, aniversați în luna iunie a acestui an, Bogdan a contribuit la cele mai importante rezultate din istoria CSM Oradea. El a fost campion al României în 2016, vicecampion în 2014, finalist al Cupei României în 2014 și 2016, respectiv medaliat cu bronz în Liga Națională în 2013 și 2017. De asemenea, el a participat în aventurile continentale ale roș-albaștrilor în sezoanele 2013-14 și 2016-17.

Pe de altă parte, Țîbîrnă a experientat și cele mai negative momente pe care le poate suporta un jucător de baschet, tot în echipamentul CSM-ului. El a suferit două accidentări grave la genunchi, ambele necesitând intervenții chirurgicale. Acestea au implicat ratarea în întregime a sezonului 2014-2015, respectiv patru luni din sezonul 2015-2016.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *