Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Tragedie pentru o singură voce” după ”Confidențe Fictive” de Nina Cassian


Experiment.Teatru.Clandestin vă invită la cea de-a doua întrunire a celui mai mic club cinema de pe Planeta România: Cinema Club Moștenirea, precum şi la cea de-a şasea şi cea de-a şaptea reprezentaţie a unui experiment teatral inedit în oraşul Oradea: Tragedie pentru o singură voce.

„Tragedie pentru o singură voce” este un spectacol în interpretarea actriței Anda Tămășanu, după romanul Confidențe Fictive de Nina Cassian. Acesta prezintă o radiografie a simţurilor, o orchestră a cuvintelor, un diafilm al sensibilităţii. Este un experiment afectiv. Un spectacol de stare.

Scenariul, regia, scenografia şi aranjamentul scenic vor fi realizate de către Sebastian Bărbălan, în timp ce luminile de către Papp Peter. Durata spectacolului este de 70 de minute şi va avea loc pe 17 şi 18 noiembrie de la ora 20 în Foaierul Teatrului de vară al Cetăţii Oradea. Suport artist: 25 lei.

CINEMA CLUB MOŞTENIREA va prezenta cinematograful experimental, invizibil, uitat sau recuperat, cinematograful de artă, cinematograful de autor românesc şi internaţional, precum şi forme de imagini (interviuri, reportaje, live action, cartoon), filme document de relevanţă istorică şi scurt-metraje.

Se va viziona filmul Into Eternity (2010, regia Michael Madsen).

Cristina Pușcaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *