Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Trei medalii la Campionatul Național de Judo pentru juniori I (U 21), individual


În perioada 30-31 martie, la Focșani, în sala Polivalentă „Vrancea”, s-au desfășurat întrecerile finalei Campionatului Național de Judo pentru juniori I (U 21), individual.

Ediția din acest an a reunit 288 de sportivi de la 54 de cluburi din țară. Judo-ul orădean a fost reprezentat de o delegație de sportivi de la LPS-CSS Liberty, în marea lor majoritate sportivi foarte tineri, mulți dintre ei, încă cadeți, pregătiți și însoțiți de profesorii Olimpia Ianc și Emil Morar.

Și de aceasta dată, judoka orădeni și-au respectat însă cartea de vizită, ei „luptând cu multă ambiție și dorință”, după cum a precizat antrenorul Morar, reușind, astfel, în final să obțină trei medalii (una de aur, una de argint și una de bronz), precum și două locuri 5.

Pe locul I și campion național a devenit Adrian Olaru, la categoria 66 kg, învingător clar în toate cele cinci meciuri susținute. Medalie de argint și titlul de vicecampion național l-a obținut Alex Mierluț, la categoria +100 kg, iar pe locul III și medalie de bronz a cucerit Alex George Creț, ambii suferind câteo înfrângere, Alex Mierluț în finala categoriei, iar Alex George Creț în semifinale.

„O mențiune specială pentru Alex George Creț, care, cadet fiind (U18), în acest an, după titlul național obținut în februarie la cadeți, săptămâna trecută a terminat pe locul 5 la Finala de seniori, iar acum obține o bine meritată medalie de bronz la juniori”, a transmis antrenorul Emil Morar, într-un comunicat.

Pe locul al V-lea la întrecerile de la Focșani s-au situat: Bianca Suciu, la +78 kg și David Fodor, în cadrul categoriei 73 kg.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *