Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Trei sportivi orădeni, medalii de aur și argint, la Memorialul Iolanda Balaș


Programate pe stadionul Cluj Arena, Campionatele Internaţionale de Atletism ale României – Memorialul Iolanda Balaş Szöter au adus rezultate foarte bune pentru trei sportivi orădeni, care au cucerit medaliile de aur, respectiv argint, în probele la care au concurat. Este vorba despre Ligia Bara (fostă Grozav) şi Laviniu Chiş, care au cucerit medaliile de aur și Costică Mureșan, care a cucerit argintul.

Laviniu Chiș a câștigat proba de 3.000 metri, sportiv legitimat la CSM Oradea și antrenat de Robert Olah.

Ligia Bara Grozav, legitimată la CSU CSM Oradea, revenită de curând în activitate, după o pauză de circa trei ani, cauzată de multiple probleme de sănătate, timp în care a devenit însă și mămică, a câștigat proba de săritură în înalțime, cu rezultatul de 1.78 metri.

În fine, Costică Mureșan, sportiv legitimat tot la CSU CSM Oradea și antrenat de Virgil Preda, a ocupat locul al II-lea în proba de decatlon. El a acumulat 5.690 puncte. Prin prisma acestei performanțe, și Mureșan a obținut un loc în echipa României, pentru Campionatul European de probe combinate pentru echipe de seniori. Această competiție se va desfășura la Monzon, în Spania, în perioada 1-2 iulie.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *