Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Turneu de clasa A la taekwon-do, la Arena „Antonio Alexe” din Oradea


La finele săptămânii trecute, în organizarea Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene și a Clubului Sportiv King Do-Lions Oradea (antrenor principal Romeo Tulkos), la Arena „Antonio Alexe” din Oradea s-a desfășurat un turneu de clasa A la taekwon-do.

Competiția a reunit cluburi din: Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Italia, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și Romania. Austria și-a anunțat și ea participarea, însă, pe drum, pe teritoriul Ungariei aceștia au suferit un accident ușor și până la urmă nu au mai ajuns la întreceri.

Printre cele 28 cluburi participante s-au aflat și trei cluburi orădene, Royal Kwon (președinte Tripa Ferenc), Fight club Ghepard (președinte Bogdan Gug) și clubul organizator, King Do-Lions.

Deschiderea oficială i-a avut ca invitați pe Master Ruggiero Lanotte, vicepreședintele federației europene, Mircea Muntean, președintele Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene, Poti Csaba, directorul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Județean și pe Sorin Ioan Roman, deputat în Parlamentul României. Cu întârzâiere, din cauza traficului, a sosit și vicepreședintele federației mondiale Master Mario Bogdanov.

Imnul național a fost intonat live de către interpreta de muzică populară Violeta Gherman, după care a avut loc o demonstrație de arcași, susținuta de „Arcasii Corvus Regia” din Carei .

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *