Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Turneul de baschet 3×3 ”Visit Oradea Streetball 2017” începe în 5 august


Turneul de baschet 3×3 Visit Oradea Streetball 2017 începe sâmbătă, 5 august și se desfășoară în Piața Unirii din Oradea.

Evenimentul reunește peste 50 de echipe și peste 200 de jucători, împărțiți pe patru categorii de vârstă și sexe diferite.

La eveniment s-au înscris echipe din Oradea, din țară, Serbia și Ungaria.
Mai exact este vorba despre:

– 11 echipe sub 14 ani masculin
– 4 echipe sub 14 ani feminin
– 13 echipe sub 18 ani masculin
– 3 echipe sub 18 ani feminin
– 14 echipe la Open masculin
– 3 echipe la Open feminin
– 3 echipe peste 35 ani masculin

Competiția demarează sâmbătă (05.08), cu începere de la ora 9, cu jocurile din faza grupelor. Primele categorii intrate în concurs vor fi Sub 14 ani masculin și sub 14 ani feminin.

Sesiunea de sâmbătă după-amiază demarează la ora 17.00, cu meciurile echipei sub 18 ani masculin și feminin. Seara se va încheia cu meciurile de la categoria Open, masculin și feminin.

În jurul orei 19,30, pe terenul principal (Visit Oradea) va avea loc o întâlnire cu Sandu Lungu.

Ziua de duminică, 6 august, cuprinde tot două sesiuni. Cea de dimineața, care programează sferturile de finală, între orele 9-12, respectiv cea de seară, când se vor disputa ultimele sferturi de finală, semifinalele și finalele pe categorii, care se va întinde între orele 17 și 21, însă și în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii au pregătit concursuri și surprize pentru participanți și public, toată lumea fiind așteptată cu brațele deschise pentru un nou festival baschetbalistic într-un oraș deja recunoscut pentru pasiunea pentru sportul cu mingea la coș.

Adrian Micinic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *