Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Turneul „Oradea Snooker Open”, ediția a VI-a, cu 30 de jucători români și străini


Asociatia Club Sportiv „Black&White” Oradea organizează din nou turneul „Oradea Snooker Open”. Ajuns la ediția a 6-a, concursul se va desfășura în acest an în perioada 17 – 20 mai și a avea ca invitați 32 de jucători de snooker din plan local, național și internațional.

După cum anunță organizatorii, formatul turneului este de 8 grupe a câte 4 jucători fiecare, faza grupelor urmând a-se va disputa în primele două zile ale turneului. Se vor califica primii doi jucători din fiecare grupă, după ce vor juca în sistem „cel mai bun din 5 jocuri”.

Optimile și sferturile de finală se vor disputa în a treia zi a turneului, pe 19 mai.

Semifinalele și finala vor avea loc în ultima zi a turneului, pe 20 mai, finala urmând a se desfășura în sistemul „cel mai bun din 7”.

„Pentru că ne dorim să organizăm un turneu de elita, am invitat nominal cei mai buni jucători de snooker din Romania și Ungaria”, au mai precizat organizatorii, într-un comunicat.

Între cei 32 de participanți, figurează trei concurrenți din București, patru din Baia Mare, doi din Pitești, câte trei din Arad, Cluj-Napoca și Brașov, patru din Budapesta, unul din Hajduboszormeny, doi din Craiova și șapte din Oradea.

De menționat că Asociația Club Sportiv „Black&White” Oradea s-a înființat în anul 2013, din dorința „„de evoluție a unui grup de jucători pasionați de snooker”, după cum se descrie. Scopul Asociatei Club Sportiv „Black&White Oradea” constă însă în desfasurarea de activități sportive în urmatoarele ramuri: biliard, snooker, darts, squash, table (backgamon) și remi (rummy). Scupul vizează și performanța, inițierea, selecția și pregatirea de sportivi în aceste domenii, precum și participarea la competiții interne și internaționale.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *