Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ultimul joc de fotbal, acasă, din acest an, al Luceafărului Oradea


După înfrângerea de duminică de la Timișoara, cu ASU Poli, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea s-au pregătit toată această săptămână pentru a obține și cea de-a cincea victorie din actuala ediție de campionat. Acest deziderat, elevii antrenorului Cristian Dulca speră să-l realizeze la meciul de sâmbătă, când vor evolua pe teren propriu, în compania ultimei clasate, formația ieșeană Știința Miroslava.

Partida Luceafărul – Știința Miroslava este programată de la ora 11, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin și reprezintă ultimul joc din acest an calendaristic pentru bihoreni pe teren propriu. Astfel, iubitorii fotbalului din Bihor au ocazia să vadă pe viu un ultim meci de ligă a II-a din acest an și tocai de aceea sunt așteptați într-un umăr cât mai mare, mai cu seamă cu cât intrarea la stadion este liberă.

Jocul este înscris în cadrul etapei cu numărul 18 și se constituie un derby al codașelor, întrucât, antepenultima clasată, Luceafărul, va primii vizita ultimei, Știința Miroslava.

Teoretic, „luceferii” au prima șansă și pot obține un nou succes în campionat, fapt care, cortoborat și cu alte rezultate ale rundei, i-ar mai urca câteva poziții în clasament.

Etapa a 18-a începe, ca de obicei, sâmbătă, când sunt programnate marea majoritate a partidelor și se va încheia luni, când va juca liderul clasamentului, AFC Hermannstadt, la Mioveni.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *