Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Un parteneriat sănătos pentru baschetul bihorean


Baschetul, precum sportul în general este un vector al mișcării și al sănătății. Credem în valorile pe care acest sport le aduce societății și ne dorim ca un număr cât mai mare dintre noi să practice mișcarea, promovând astfel sănătatea prin sport.

Tocmai de aceea am dorit să ne asociem imaginea în acest sezon cu un partener important, cu un nume puternic în medicina din Nord Vestul României! Este vorba despre Spitalul Pelican, cel mai mare și modern spital privat de pe teritoriul României. Suntem siguri că prin calitatea și prin profesionismul serviciilor oferite, Spitalul Pelican va fi un partener de nădejde în întâmpinarea și tratarea momentelor dureroase ale sportului, alături de sloganul: “Totul pentru Sănătatea ta!”

De multe ori, baschetul înseamnă dăruire și spirit de sacrificiu. Înseamnă să joci dincolo de limitele corpului și să dai totul pentru victorie. Sună frumos, dar consecințele pot să lovească dureros prin accidentări crunte. Alături de Spitalul Clinic Pelican, sperăm să trecem peste această parte mai puțin frumoasă a sportului și să avem un sezon cât mai lipsit de incidente care să pună în pericol sănătatea sportivilor!

În această vară, ne-am bucurat alături de Spitalul Clinic Pelican de cea mai frumoasă realizare a baschetului românesc  – de medalia de aur obținută de tricolorii Under20 Campionatului European Divizia B, organizat pe Malul Crișului Repede.  Iar în continuare dorim să urmăm pașii performanței și în culorile Leilor Roșii.

Toți sportivii secțiilor CSM Oradea, vor beneficia în sezonul 2017-2018 de cele mai bune servicii medicale din partea celor mai pricepuți medici!

Le urăm bun venit prietenilor de la Spitalul Pelican în familia din spatele succesului, alături de Primăria Municipiului Oradea, Clubul Sportiv Universitar Oradea, DIGI, DistriGaz Vest, Raiffeisen Bank, SIS Group, Bellotto, IsoPlus, Abed Nego, Kruger&Matz, Proline, West Fruta, Izvorul Minunilor, Benvenuti, Amiral, Icelandia, Ramada, Hanul cu Noroc, Dorbob, Real Expert Advertising, Pellini, Depozitul de Tricouri, Fan Ice – parteneri care ne-au fost aproape în cei mai frumoși ani ai baschetului orădean!

Alături de DIGI, Spitalul Pelican devine partener principal al CSM Oradea și va beneficia astfel de un grad ridicat de expunere în cadrul jocurilor disputate de către echipa noastră, iar brandul ”pelicanilor” va fi asociat cu brandul ”leilor roșii”.

Adrian Micinic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *