Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Unicat: PSD, moțiune de cenzură contra propriului program de guvernare


Asistăm zilele acestea la momente halucinante din partea alianței de guvernare PSD-ALDE, depunerea și votarea unei moțiuni de cenzură împotriva propriului program de guvernare, nu impotriva domnului Grindeanu!

Nu mai departe de campania electorala din toamna, Liviu Dragnea ne prezenta pe tablita la televizor un program de guvernare la care aveau sa adere peste 3.2 milioane de sustinatori ai PSD si nu numai. Insa surpriza: dupa 6 luni (dar incepand cu luna ianuarie cand au preluat legal putearea) aflam in fiecare zi adevarata agenda a PSD-ului:

  • Atacuri repetate la justitie in speranta ca liderii aliantei vor scapa de problemele penale care ii urmaresc;
  • Atacuri repetate la ONG-uri;
  • Oferirea de sinecuri membrilor fideli si loiali Partidului, etc.

Dat fiind faptul că în 21 iunie 2017 se va vota moțiunea de cenzura-unicat în lume, impotriva propriului program de guvernare, il rugam pe presedintele PSD, Liviu Dragnea impreuna cu partenerul loial Calin Popescu Tariceanu sa ne prezinte din nou pe tablita noul program de guvernare astfel incat electoratul propriu dar si alesii lor trimisi in Parlament sa-l poata vota in cunostinta de cauza.

Repetam ceea ce am mai spus: România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate economică și politică, de coerență în actul de guvernare, de menținerea încrederii partenerilor internaționali și a investitorilor.

România nu are nevoie de o criză politică prelungită menită să stopeze creșterea economică și să arunce societatea în haos.

România trebuie să depășească momentul de criză creat artificial, din pur interes pentru putere și din ignoranță față de interesele prioritare ale cetățenilor români.

Departamentul de comunicare al filialei Pro România, județul Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *