Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Unități medicale în Oradea și județul Bihor, de Paști (6-9 aprilie)


În perioada cu zile libere ale Sărbătorilor Pascale (între 6 şi 9 aprilie 2018) asistenţa medicală şi farmaceutică din judeţul Bihor este asigurată de unităţi cu program de activitate permanent (similar zilelor de sfârşit de săptămână). Câte 8 Centre de permanenţă ale medicilor de familie și 5 farmacii cu program continu, în Oradea și 26 de centre de permanență în principalele comune din județ. Personalul medical din centrele de permanenţă acordă asistenţa medicală de urgenţă persoanelor care se deplasează la sediul centrului de permanenţă.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD pot fi solicitate, pentru urgenţe medico-chirurgicale, gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. Ambulanţa Pelican, poate fi solicitată la numărul de telefon 0259-962, va deservi cazurile urgente şi în zilele menţionate.

Structurile de primiri urgenţe (camerele de gardă, compartimente şi unităţi de primiri urgenţe) din cadrul spitalelor publice au o activitate permanentă, în conformitate cu planificarea medicilor în cadrul turelor de gardă.

Asistenţa de urgenţă pentru medicină dentară este asigurată de Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, str. Corneliu Coposu nr. 12. În acest loc este furnizată permanent şi în mod gratuit asistenţa stomatologică de urgenţă pentru cetăţenii cu probleme dentare.

Laboratorul de Medicină Legală desfăşoară o activitate permanentă, potrivit planificării turelor de gardă, medicii legişti asigură, prin rotaţie, activitatea de teren şi consultaţiile pentru eliberarea de certificate, pentru toate problemele specifice (determinare alcoolemie, viol, tâlhării). Laboratorul de Medicină Legală Oradea poate fi apelat la nr. de telefon 0259419740.

VIII.Serviciul de Permanenţă al D.S.P. Bihor va avea activitate în perioada menţionată, zilnic, între orele 9 şi 17. Pentru probleme deosebite legate de sănătatea publică cetăţenii se vor putea adresa la serviciul de permanenţă, în intervalul orar menţionat, pe str. Libertăţii nr.34 şi/sau la numărul de telefon: 0259418639.

Biroul de presă al DSP Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *