Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Debut fast: Universitatea CSM Oradea-ACS Târgu Secuiesc 75-56


Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea au debutat cu dreptul în ediția 2017-2018 a campionatului Ligii I. Astfel, formația antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica s-a impus la o diferență de 19 puncte în meciul pe care l-a susținut miercuri, la Arena Antonio Alexe, în fața celor de la ACS Târgu Secuiesc.

Jocul, care a contat pentru etapa a II-a din Grupa III a Ligii I, s-a încheiat cu scorul de 75-56 pentru orădence.

Partida a început însă sub semnul echilibrului, secvența de deschidere fiind adjudecată de vizitatoare cu 16-13. Lucrurile s-au schimbat totuși din sfertul al II-lea. Universitatea CSM Oradea a preluat conducerea și a terminat repriza în avantaj, scor 40-27.

După pauza mare, ecartul a continuat să crească, scorul înaintea ultumului sfert fiind de 63-37. Oaspetele au redus din deficit însă în ultimele zece minute, dar situația a fost controlată pe tabela de marcaj de către sportivele echipei bihorene, care au obținut o victorie clară.

În acest meci, Kayla Mobley a debutat cu 27 puncte pentru Universitatea CSM Oradea, iar Brey Dorsett a înscris 15 puncte. Ruxandra Chiș a adăugat 21 puncte, Ioana Gavra a terminat cu 6 puncte, iar Melania Kokovay a încheiat cu 4 puncte. Tabela de marcaj a fost închisă însă de Serena Ciortan, autoare a 2 puncte de la linia de pedeapsă.

În următorul joc, echipa orădeană de baschet feminin va evolua pe data de 8 noiembrie, de la ora 15, în deplasare cu satelitul liderului la zi din Liga Națională, CSM Satu Mare.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *