Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Urmăriţi internaţional, depistaţi la frontiera de vest a României


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II –Csanadpalota şi Borş au depistat doi cetăteni romani căutaţi de autorităţie din Germania, pe numele lor fiind emise mandate  europene de arestare cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt, respectiv contra proprietăţii.

* În data de 27 martie 2017, în jurul orei 13, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Ionel N, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul  Vâlcea.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

* În aceeași zi, 7 ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român T.S, în vârstă de 17 ani, domiciliat în judeţ Galaţi.

Cu ocazia verificărilor,  poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului, autorităție germane au emis, la data de 24 februarie 2017, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii contra proprietăţii.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comisarul-şef de poliţie  Laura Bondar ,  Purtător de cuvânt al ITF Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *