Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Victoria CSM CSU Oradea în meciul cu BC SCM Timișoara, cu 82-72


Așa cum era de așteptat, întrucât oaspeții s-au prezentat la Oradea fără doi jucători de bază, Jonte Flowers și Mladen Jeremic, echipa CSM CSU Oradea s-a impus vineri seara, fără prea mari emoții, în fața formației BC SCM Timișoara, în cadrul etapei a VII-a din Grupa I valorică a Ligii Naționale.

Elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus în Arena Antonio Alexe, cu scorul de 82-72, după ce au controlat jocul și au condus, exceptând primele minute, în permanență pe tabelă, la un moment dat chiar și la peste 20 de puncte.

Tehnicianul orădean l-a menajat pe Martin Zeno în acest meci și i-a dat posibilitate lui Uros Lucic să evolueze și el. Echipa de start orădeană i-a avut în teren însă pe: Andrei Mandache, Sean Barnette, Titus Nicoară, Sean Denison și William Franklin. Principalul marcator a fost însă Sean Denison, cu 17 puncte, urmat de William Franklin, cu 15.

De menționat că la meci a asistat și campioana olimpică la maraton de la Beijing din 2008, Constantina Diță, venită la Oradea la invitația Simonei Kadas, pentru a participa la gala aniversară a celor de la SOS Autism Bihor, „Împreună pentru autism”, care este programată sâmbătă seara.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *