Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Vizitarea obiectivelor turistice importante de pe Valea Ierului și a Barcăului


Agenția de Management al Destinației (AMD) Bihor oferă bihorenilor și turiștilor oportunitatea de a vizita cele mai importante obiective turistice din Valea Ierului și a Barcăului, în cinci date diferite: 7 și 28 iulie, 11 și 25 august, 8 septembrie.

Excursia de o zi se va face cu autocarul, pornirea fiind stabilită la ora 9 din Băile Felix (stația de autobus de lângă Hotel Ami), 9,10 din Băile 1 Mai (stația de autobus de lângă Hotel Perla și Ceres) și ora 9,30 din Oradea (centrul civic).

Primul obiectiv turistic ce urmează a fi vizitat, potrivit organizatorilor, este Biserica Reformată din Sălard, după care drumeții vor face un popas la Sântimreu, mai exact la Crama și podgoria Ur, unde vor putea fi degustate vinuri, contracost.

Participanții vor vizita, conform programului, Biserica de lemn Margine (sec. XVIII). După ce își vor desfăta simțurile cu preparate culinare alese, turiștii vor mai vizita Casa Muzeu Galoșpetreu, Conacul Komáromi (sec. XVII) din Otomani și Castelul Zichy (sec. XVIII) din Diosig.

„Taxa de participare la eveniment este de 69 lei pentru adulți, respectiv 49 lei pentru copiii sub 12 ani (sub 3 ani gratis). Aceasta include transportul cu autocarul/microbuzul, ghidajul, intrările la obiectivele turistice și prânzul. Taxa de participare nu include degustarea de vin”, informează organizatorii.

sursa: oradeainfo.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *