Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Voileibalistele de la CSU Oradea, pe podium, cu trei victorii și o înfrângere


Voileibalistele de la CSU Oradea au urcat pe podium, după ce, sâmbătă, au obținut cea de-a treia victorie consecutivă. Astfel, universitarele orădene au un bilanț pozitiv în acest tur de campionat, înregistrând trei victorii și o singură înfrangere, în cele patru etape disputate până în prezent.

Orădencele au câștigat meciul din deplasare cu SCM U Craiova în minim de seturi, fiind hotărâte încă din startul jocului să plece cu toate punctele din acestă deplasare. Astfel, printr-o mobilizare și colaborare eficientă, atât în atac, cât și în apărare, prin serviciile exacte și executate cu dificultate crescută, elevele antrenoarei Mariana Szabo-Alexi s-au desprins pe tabelă și au condus la diferență mare de puncte, adjudecandu-și primul set la 11, după, doar 20 de minute de joc.

Următoarele două seturi au fost câștigate la fel de clar, doar în setul III gazdele reușind să țină ritmul și să egaleze la 17, însă studentele oradence și-au reintrat în joc și au reușit să tranșeze disputa în favoarea lor, spre bucuria întregii echipe.

De consemnat, debutul la senioare a mai tinerelor jucatoare Atena Petrescu și Alexandra Bikfalvi, care alături de Alexandra Breban, Mădălina Pura și Bianca Suciu  fac parte din echipa de junioare a LPS Bihorul Oradea, antrenate de prof. Rodion Achimescu, precum și Flavia Chiș, de la ACS Viitorul Borș, ce evoluează încă de anul trecut, antrenată fiind de prof. Adrian Holhoș.

 Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *