Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Volei feminin: CSU Oradea- FC Argeș Pitești, la Sala LPS Bihorul


Voleibalistele de la CSU Oradea își continuă în acest sfârșit de săptămână parcursul din noua ediție de campionat. Astfel, bihorencele vor întâlni liderul clasamentului din seria de vest, FC Argeș Pitești, echipă care este neînvinsă în acestă ediție de campionat.

Meciul este programat pentru sâmbătă, de la ora 13, la Sala LPS Bihorul.

De menționat că universitarele orădence ocupă în prezent locul al III-lea în clasament, după trei victorii consecutive înregistrate în cele patru partide disputate, singura înfrangere fiind înregistrată în meciul de debut din deplasare, cu CSU Medicina Târgu Mureș.

„Toată echipa este determinata să continue evoluția pozitivă, fetele fiind hotărâte să producă prima înfrangere liderului Seriei A2 la volei feminin, echipa FC Argeș Pitești, echipă ce a retrogradat în sezonul trecut din Divizia A1”, se arată într-un comunicat, al managerului echipei, Paul Alexi-Szabo.

Datorită unei competiții de tir ce se desfășoară în Sala Polivalentă a Universității din Oradea, jocul de volei va avea loc de această dată la Sala Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”.

Aceeasi sală va mai găzdui în acest week-end, sâmbătă și duminică, și o etapă din cadrul Campionatului Național de speranțe, la care participa echipele LPS Bihorul Oradea, ACS Arany Salonta, CSS Avram Iancu Ștei Și CS Era Sport Oradea. Astfel, iubitorii voleiului vor avea posibilitatea să urmărească multe jocuri de volei la care vor participa echipe din județul Bihor, ceea ce demonstrează încă o dată popularitatea acestei discipline sportive pe plan local.

Florin Mihalca

One Response “Volei feminin: CSU Oradea- FC Argeș Pitești, la Sala LPS Bihorul”

  1. Silviu
    noiembrie 4, 2017 at 11:21 am

    Echipa de anul trecut a Pitestiului nu a retrogradat din Divizia A1. S-a retras din motive financiare iar aceasta echipa este cu totul alta echipa decat cea de anul trecut (alt nume, alte jucatoare) Este o echipa facuta in graba, in principiu din jucatoare junioare crescute la LPS Pitesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *