Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Voleibalistele de la CSU Oradea au pierdut meciul de acasă, cu FC Argeș


FC Argeș Pitești rămâne echipa neînvinsă în această ediție de campionat și după etapa a cincea a Diviziei A2 și aceasta pentru că voleibalistele de la CSU Oradea nu au reușit să producă, sâmbătă, surpriza, pe teren propriu, când au cedat cu scorul de 0-3.

Jocul s-a desfășurat în fața unei asistențe numeroase, la Sala LPS Bihorul, senioarele fiind încurajate și de către mai tinerele voleibaliste din județul Bihor, componente ale echipelor participante la Campionatul Național de speranțe.

Meciul a început sub semnul echilibrului, gazdele reușind să creeze prin servicii precise dificultăți în construcțiaatacului echipei oaspete, iar în apărare să recupereze multe mingi prin acțiuni spectaculoase apreciate de cei prezenți. Însă, adversarele, conduse din teren de Cristina Zanfir, jucătoare cu o vastă experiență în Divizia A și fosta componentă a lotului național, alături de experiența superioară dată de prezența echipei în Divizia A1, anul trecut, le-a permis oaspetelor să-și arate valoarea în momentele cheie. Astfel, echilibrul în primul set s-a rupt la scorul de 18-18, când, în urma unor greșeli în coordonarea și finalizarea acțiunilor, angrenajul gazdelor a avut de suferit și au pierdut primul set cu scorul de 25-20.

Scenariul a fost aproape identic și în setul II, când, universitarele orădence, chiar dacă au prestat un joc bun, autrebuit să se recunoască învinse, ultimul set fiind cedat cu 17-25.

După această înfrângere, universitarele orădene au coborât în clasament pe locul IV, după victoria

echipei CNE CSU Medicina Târgu Mureș în disputa cu CSM Craiova, cu scorul de 3-1.

În următorul meci, CSU Oradea va evolua în deplasare, împotriva echipei Politehnica Timișoara, formație situatăpe locul II.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *