Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ziua familiei, la Centrul de zi pentru persoane cu disabilități ”Alsterdorf”


Centrul de zi ”Alsterdorf” pentru persoane cu dizabilitati psihice și mintale, a organizat, în 26 iunie 2017, o zi dedicată special familiei beneficiarilor, relației reciproce și dintre aceștia cu asociația.

Această zi a avut ca scop principal formarea și dezvoltarea colaborării dintre centru-familie-beneficiar în vederea creșterii gradului de independență și îmbunătățirii calității vieții.

În alocuțiunea sa Claudia Marc a evidentiat potentialul si capacitatile beneficiarilor, persoane adulte cu dizabilitati psihice si mintale, cat si anumite rezultate obtinute in urma unui lung proces de recuperare si reabilitare psiho-socială. A fost subliniată dorința de deschidere și de apropiere dintre angajați și pesoanele din centru.

Echipa Centrului de zi, respectiv a Asociatiei Alsterdorf, a venit în întâmpinarea familiilor, oferindu-le deschidere în orice moment de dificultate, consolidând colaborarea cu aceștia, standu le la dispozitie oricand au nevoie de indrumare, sprijin si suport de specialitate, profesional sau moral.
Adresându-se asistenței, managerul Emil Cuc i-a asigurat atât pe beneficiari, cât și pe membrii familiei că activitatea Centrului de zi și funcționarea acestuia vor continua, cu toate eforturile necesare susținerii. Finanțarea Centrului este asigurată în mare parte din donații, dar o cota parte este asigurata din subvenția obținută de la Administratia Social – Comunitară (ASCO) Oradea.
Numeroși părinți au răspuns afirmativ, cu toate că au o vârstă înaintată și la rândul lor, au diverse probleme de sănătate.
 Puteți vizita pagina de Facebook – Centrul de zi Alsterdorf sau www.asociatia-alsterdorf.ro.
Psiholog Claudia Marc , Coordonatorul Centrului de zi ”Alsterdorf” Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *