Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ziua Mondială a Sănătății Orale (20 martie), marcată de stomatologi, la Oradea


Direcția de Sănătate Publică Bihor în parteneriat cu Universitatea Oradea – Facultatea de Medicină și Farmacie și Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România – Filiala Crișana, organizează în data de 20 martie 2018, începând cu ora 11, în Aula Facultății de Medicină și Farmacie Oradea seminarul: Sănătatea Orală – Preocupare, Implicare, Promovare!”

Manifestarea marchează ”Ziua Mondială a Sănătăţii Orale” și se adresează cadrelor didactice universitare, medicilor stomatologi, asociațiilor studențești, studenților, reprezentanților mass media, precum și oricăror altor persoane interesate.

Ziua Mondială a Sănătăţii Orale, sărbătorită la iniţiativa Federaţiei Internaţionale a Dentiştilor (FDI) în fiecare an pe data de 20 martie, are ca scop creşterea gradului de conştientizare a populaţiei privind importanţa menţinerii unei stări optime a sănătăţii orale la orice vârstă.

Tema de anul acesta: „Spune Aaaaa! gândeşte-te la gura ta, gândeşte-te la sănătatea ta!”, subliniază importanţa efectuării controalelor stomatologice periodice încă de la vârste mici, precum și importanța igienei orale corecte şi a alimentaţiei sănătoase.

sursa: DSP Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *